De Band

Phoenix Funk Foundation (PFF) is dé studenten-/cover-/feestband uit Delft. Na opgericht te zijn in 1997 reist de PFF al ruim 1,5 decennium heel Nederland door om op tal van verschillende evenementen op te treden. Of het nou studentenfeesten, bedrijfsevenementen, huwelijken, gala’s, hockeyfeesten of festivals zijn, overal waar de PFF optreedt gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Met een zeer uitgebreid en gedifferentieerd repertoire, van muzikale funkhoogstandjes tot de lekkerste meezingers, is de PFF toegankelijk voor jong en oud. Om origineel en fris te blijven, worden er continu nieuwe nummers aan dit repertoire toegevoegd.

Ben je opzoek naar een energieke, flexibele en speelse band, dan ben bij ons aan het goede adres!

Bezetting

De bezetting van Phoenix Funk Foundation kenmerkt zich zowel in kwaliteit als in kwantiteit. We hebben een erg brede bezetting, wat ons een vol geluid en oneindig veel muzikale mogelijkheden geeft. De PFF bestaat uit 10 muzikanten:

  • 2 zangeressen en 1 zanger
  • 3 mans blazerssectie
  • 4 mans ritmesectie

Door zijn lange bestaan heeft de Phoenix Funk Foundation een groot netwerk van oud-PFFers. Wanneer een bandlid niet beschikbaar is, staan deze artiesten te trappelen om nog een keer mee te mogen spelen. In kwaliteit zal je het verschil niet merken, bovendien is om deze reden de band bijna altijd beschikbaar voor een optreden!